Δημοσιεύθηκε:
Φεβ, 2024
Kατηγορίες:

Η PC PROJECT, ήδη από το 2019, πρωτοπορεί στον χώρο της παροχής υπηρεσιών στον κλάδο των νέων τεχνολογιών, προσφέροντας έναν ξεχωριστό τρόπο διαχείρισης των τεχνολογικών υπηρεσιών στις επιχειρήσεις με το πλήρες πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει βασισμένο σε αρχές της κυκλικής οικονομίας.

Η προσέγγιση της εταιρείας αγκαλιάζει όλο το φάσμα της μηχανοργάνωσης και της μηχανογράφησης, παρέχοντας ένα ενιαίο συμβόλαιο με χαρακτηριστικά leasing για τον εξοπλισμό, το λογισμικό αλλά και την τεχνική υποστήριξη.

Η κεντρική ιδέα της PC PROJECT είναι η μείωση της πολυπλοκότητας με την εξάλειψη των πολλαπλών προμηθευτών και αντίστοιχων χρεώσεων, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο που καλύπτει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, το λογισμικό, τη γραφική ύλη, τα αναλώσιμα καθώς και τις εγκαταστάσεις ασφαλείας και επιτήρησης υπό την αιγίδα ενός υπεύθυνου και πιστοποιημένου συνεργάτη.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του μοντέλου είναι η ενοποίηση όλων των στοιχείων σε ένα ενιαίο συμβόλαιο. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η επιχείρηση δεν αντιμετωπίζει ξεχωριστά ούτε την επικοινωνία αλλά ούτε και τα κόστη για κάθε τεχνολογικό στοιχείο, αλλά απλά πληρώνει ένα σταθερό ποσό στο τέλος κάθε μήνα για όλα αυτά μαζί.

Επιπλέον, η πλήρης διαχείριση από την πλευρά της PC PROJECT σχεδόν μηδενίζει τους χρόνους ανταπόκρισης σε προβλήματα και εξασφαλίζει έτσι την συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία και ασφάλεια των συστημάτων της επιχείρησης σας.

Η τεκμηριωμένη τεχνική υποστήριξη και η προσαρμοσμένη προσέγγιση στις ανάγκες του πελάτη ενισχύουν τον ρόλο της εταιρείας μας ως στρατηγικού συνεργάτη κάθε επιχείρησης.

Με αυτόν τον καινοτόμο τρόπο παροχής υπηρεσιών, η PC PROJECT αναδεικνύεται σε κορυφαία επιλογή για επιχειρήσεις που επιζητούν ολοκληρωμένες λύσειςμείωση κόστους και υψηλή απόδοση των τεχνολογικών επενδύσεών τους.

Η πρωτοποριακή προσέγγιση της εταιρείας δημιουργεί ένα νέο μοντέλο για το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να ενσωματώσουν την τεχνολογία στην καθημερινότητά τους χωρίς τα συνηθισμένα πολυέξοδα και πολύπλοκα εμπόδια.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για περισσότερα συναρπαστικά νέα στο κομμάτι των αυτοματοποιημένων ολοκληρωμένων λύσεων…