Υιοθετήστε τα πιο σύγχρονα εργαλεία

Η PC PROJECT ειδικεύεται στην παροχή και συντήρηση μηχανογραφικών λύσεων, παρέχοντας παράλληλα πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Ο ρόλος μας εκτείνεται από τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση μηχανογραφικών συστημάτων έως την ανάπτυξη, υποστήριξη και εγκατάσταση μηχανογραφημένων αποθηκών. Με γνώμονα τις ειδικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, διασφαλίζουμε ότι οι λύσεις που παρέχουμε είναι προσαρμοσμένες και αποτελεσματικές.

Επιπλέον, αποδίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση του προσωπικού, προσφέροντας προγράμματα εκπαίδευσης για την ομαλή προσαρμογή και άριστο χειρισμό των νέων μηχανογραφικών προγραμμάτων.

Στοχεύουμε στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου το προσωπικό είναι εξοικειωμένο και ικανό να αξιοποιεί το δυναμικό των νέων τεχνολογιών για τη βέλτιστη εκτέλεση των καθηκόντων του. Σε όλα μας τα βήματα, διασφαλίζουμε ότι η μηχανογράφηση της επιχείρησής σας είναι όχι μόνον αποτελεσματική αλλά και εύκολα προσβάσιμη και κατανοητή για όλους τους εμπλεκόμενους.

Προχωράμε πέρα από τη βασική μηχανοργάνωση, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για εκτυπωτικά και φωτοτυπικά μηχανήματα, που πέρα από την εγκατάσταση και συντήρηση περιλαμβάνουν και την τροφοδοσία σε αναλώσιμα.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση και εγκατάσταση τοπικών servers, προσφέροντας λύσεις με επαρκή αποθηκευτική δυνατότητα και επεξεργαστική ισχύ. Συνδυάζοντας την εκτενή γκάμα υπηρεσιών μας, εξασφαλίζουμε τη συνολική επιτυχία και απρόσκοπτη λειτουργία των τεχνολογικών συστημάτων σας.

Εκτυπωτικά/Φωτοτυπικά

Πλήρης υποστήριξη για τις ανάγκες σας σε φωτοτυπίες και εκτυπώσεις. Πέρα από την εγκατάσταση των μηχανημάτων, την υποστήριξη και τις επιδιορθώσεις μπορείτε να στηριχτείτε σε εμάς και για τις ανάγκες σας σε αναλώσιμα.

Server setup και διαχείριση

Φροντίζουμε για κάθε πτυχή του τοπικού server σας με την εγγύηση για κορυφαία ασφάλεια, πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς του κλάδου σας και δέσμευση για αξιοπιστία και αδιάκοπη λειτουργία.

Workstations

Το άγχος για σύγχρονο εξοπλισμό και ένα σοβαρό πλαίσιο υποστήριξης γίνεται παρελθόν. Εξοπλίστε τον χώρο εργασίας σας με υπερσύγχρονους σταθμούς εργασίας με μία λύση φιλική προς τον προϋπολογισμό.

Επιθυμείτε να ξεκινήσουμε μια συνεργασία;

Ξεκάθαροι στόχοι, αμοιβαία επωφελή βήματα. Μιλήστε μαζί μας, είτε από κοντά είτε απομακρυσμένα για να για να εξετάσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικοδόμησης της συνεργασίας μας.

    Ενημερώστε μας για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν:
    PC Project Support - HelpDesk Area Υποστήριξη