Προστασία της επιχείρησης ή της οικίας σας 365 ημέρες το χρόνο

Η ασφάλεια στον κλάδο της πληροφορικής (και όχι μόνο) είναι μία επιθυμητή κατάσταση και ιδιότητα με πολλαπλά χαρακτηριστικά που εντοπίζεται και αγκαλιάζει όλα τα στρώματα που απαρτίζουν ένα πληροφοριακό σύστημα.

Πάνω από όλα όμως είναι αποστολή μας είναι να συμβάλλουμε στην δημιουργία ενός ασφαλούς και αξιόπιστου περιβάλλοντος για την προστασία των αγαπημένων σας προσώπων ή της επιχείρησής σας στον πραγματικό κόσμο.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στον χώρο των δικτυακών εγκαταστάσεων, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας, προσφέροντας ασφάλεια και προστασία σε κάθε περιβάλλον.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την εγκατάσταση προηγμένων συστημάτων συναγερμού και καμερών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας και επιτήρησης για κατοικίες, επιχειρήσεις και κοινόχρηστους χώρους.

Με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων και την εκτενή εμπειρία μας δημιουργούμε προσαρμοσμένα συστήματα που προσφέρουν υψηλή απόδοση και αξιοπιστία και εναρμονίζονται πλήρως με τις ανάγκες σας: Εξερευνήστε όλες τις σύγχρονες δυνατότητες όπως ειδοποιήσεις  συμβάντων σε κινητό, απομακρυσμένο έλεγχο και ευκολία στη χρήση.

Σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο και τις σχετικές υπηρεσίες μας για τα πληροφοριακά συστήματα που μπορεί να έχετε ήδη ή προτίθεστε να αποκτήσετε πατήστε εδώ.

Συναγερμοί

Αξιόπιστη ανίχνευση, μεγάλο εύρος επιλογών στους αισθητήρες (παραθύρων, πόρτας, καπνού και πυρκαγιάς) ή απομακρυσμένη πρόσβαση. Εμπιστευθείτε μας για να διαμορφώσουμε το σύστημα φύλαξης που σας ταιριάζει.

Κάμερες Ασφαλείας

Εγκατάσταση καμερών ασφαλείας και υποδομή που εξασφαλίζει την αποτελεσματική και αξιόπιστη λειτουργία. Εύκολη πρόσβαση στις καταγραφές και εξειδικευμένες λειτουργίες όπως ανίχνευση κίνησης και ειδοποιήσεις σε κινητή συσκευή.

Επιθυμείτε να ξεκινήσουμε μια συνεργασία;

Ξεκάθαροι στόχοι, αμοιβαία επωφελή βήματα. Μιλήστε μαζί μας, είτε από κοντά είτε απομακρυσμένα για να για να εξετάσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικοδόμησης της συνεργασίας μας.

    Ενημερώστε μας για τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν:
    PC Project Support - HelpDesk Area Υποστήριξη