Δημοσιεύθηκε:
Δεκ, 2023
Kατηγορίες:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την διαθεσιμότητα μηχανημάτων πιστοποίησης δικτύων χαλκού επιβεβαιώνοντας έτσι τη δέσμευση μας για υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στον χώρο της τεχνολογίας και ταυτόχρονα παρέχοντας υπηρεσίες που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να είναι πλήρως εναρμονισμένες με τα τελευταία νομικά πλαίσια καθορισμού ποιότητας και ασφάλειας από τα οποία διέπονται τα ενσύρματα δίκτυα υπολογιστικών συστημάτων.

Η PC PROJECT με δεκαετή και πλέον πείρα στον κλάδο και με εξειδικευμένο προσωπικό εισέρχεται με αυτό τον τρόπο ακόμα πιο δυναμικά στον χώρο της δομημένης καλωδίωσης, προσφέροντας μηχανήματα πιστοποίησης σχεδιασμένα να παρέχουν εξαιρετική ακρίβεια και αξιοπιστία κατά την εγκατάσταση και συντήρηση δικτύων.

Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία της εταιρείας, σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση των νέων τεχνολογιών, καθιστά την PC PROJECT τον πλέον αξιόπιστο και σίγουρο προορισμό για υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης μεγάλων και πολύ μεγάλων επιχειρήσεων.

Είμαστε υπερήφανοι για το νέο αυτό κεφάλαιο της επιχείρησης και θα χαρούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε απορία ή αίτημα σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 26610-42364 ή μέσα από την σχετική φόρμα επικοινωνίας στο site μας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση, Η Ομάδα της PC PROJECT