Δημοσιεύθηκε:
Φεβ, 2024

Πρωτοπόρος Συνεργασία για Εξειδικευμένες Υπηρεσίες στον Χώρο των Drones στην Ελλάδα

Η PC PROJECT ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη στενή συνεργασία της με την PROBOTEK, την κορυφαία εταιρεία στον χώρο των drones στην Ελληνική αγορά. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στη PC PROJECT να προσφέρει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, επικεντρώνοντας στην εξυπηρέτηση εταιρικών αναγκών που απαιτούν τη χρήση και ενσωμάτωση των drones στις υπηρεσίες τους.

Σημεία Συνεργασίας:

  1. Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Drones: Η PROBOTEK θα παρέχει την τεχνογνωσία, ενώ η PC PROJECT θα εφαρμόζει την εμπειρία της για σύνθεση εξατομικευμένων λύσεων.
  2. Εξατομικευμένες Λύσεις: Η συνεργασία θα επιτρέψει τη δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων για τις ανάγκες των πελατών.

Πυρήνας της συνεργασίας είναι η αποτελεσματική χρήση και ενσωμάτωση των drones σε διάφορους τομείς της οικονομίας και σε τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας στους οποίους μέχρι τώρα οι τεχνολογίες των drones δυσκολεύονταν να διεισδύσουν ή δεν έβρισκαν καν χώρο εφαρμογής.

Αυτή η συνεργασία αποτελεί βήμα προς τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων που θα εξυπηρετούν τις αναγκαίες της νέας εποχής που αναδύεται, όπως αυτές προκύπτουν, αλλά και να ταράξουν τα νερά δημιουργώντας πρωτότυπα και κοινωνικά ωφέλιμα σενάρια χρήσης των drones.

Αναμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχιση αυτής της συναρπαστικής συνεργασίας και την επίτευξη κοινών επιτυχιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας.