Δημοσιεύθηκε:
Ιαν, 2024

Η PC PROJECT Υψώνεται στη Θέση του Bronze Partner: Advanced Certified  της 3CX

H PC PROJECT βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αναβάθμιση της συνεργασίας της με την κορυφαία σε voice over IP υπηρεσίες εταιρεία 3CX, καταδεικνύοντας έτσι τη δέσμευσή της για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες της.

Αναβαθμισμένος Συνεργάτης:

Με την ανάδειξη στο επίπεδο του Bronze Partner: Advanced Certified, η PC PROJECT ενισχύει τη θέση της ως πρωτοπόρος στην αγορά των VOIP υπηρεσιών (π.χ τηλεφωνία, τηλεδιάσκεψη κ.α) στην Κέρκυρα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η συνεχής δέσμευσή της εταιρείας μας στην παροχή καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων επικοινωνίας είναι που την καθιστά αναγνωρίσιμη ως αξιόπιστο συνεργάτη.

Εξειδικευμένη Γνώση:

Ο τίτλος Bronze Partner: Advanced Certified αναδεικνύει τη βαθιά κατανόηση και εξειδίκευση της PC PROJECT στις λύσεις της 3CX. Οι εξειδικευμένοι της επαγγελματίες είναι έτοιμοι να παρέχουν υψηλού επιπέδου υποστήριξη και εγκατάσταση των προϊόντων 3CX μετά από την λήψη των απαραίτητων πιστοποιήσεων από την εταιρεία και έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς τα προγράμματα κατάρτισης που προσφέρει η ίδια στους συνεργάτες της όπως η PC PROJECT.

Καινοτομία στην Ενοποίηση των Επικοινωνιών:

Η PC PROJECT, ως Bronze Partner: Advanced Certified, έχει πρόσβαση στις πιο προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες της 3CX. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επωφελούνται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα των επικοινωνιών.

Συνέχιση της Αφοσίωσης:

Η PC PROJECT παραμένει αφοσιωμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών επικοινωνίας ενισχύοντας παράλληλα ακόμα περισσότερο τον δεσμό της με την 3CX. Το νέο επίπεδο συνεργασίας μας με την 3CX αντανακλά την φιλοσοφία μας για συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη προς την κορυφή του ψηφιακού επιχειρηματικού χώρου.

Στην PC PROJECT, συνεχίζουμε να προωθούμε την τεχνολογική καινοτομία, επιτρέποντας στους πελάτες μας να επικοινωνούν αποτελεσματικά και με ασφάλεια σε προηγμένο επίπεδο.